Skład:
- 100 g kaszy jaglanej
- 300g dyni (użyłam piżmowej )
- 1 cukinia
- 400 g piersi z indyka
- świeży rozmaryn
- imbir
- pieprz
- sól
Kaszę gotujemy wg wskazówek na opakowaniu. Pierś kroimy w kostkę przyprawiamy i obsmażamy. Następnie na patelnie grillową wrzucamy dynie i smażymy ok 15 min. Dodajemy cukinie, pierś , rozmaryn oraz kaszę. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy w razie konieczności doprawiamy ,
Smacznego
- 100 g kaszy jaglanej
- 300g dyni (użyłam piżmowej )
- 1 cukinia
- 400 g piersi z indyka
- świeży rozmaryn
- imbir
- pieprz
- sól
Kaszę gotujemy wg wskazówek na opakowaniu. Pierś kroimy w kostkę przyprawiamy i obsmażamy. Następnie na patelnie grillową wrzucamy dynie i smażymy ok 15 min. Dodajemy cukinie, pierś , rozmaryn oraz kaszę. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy w razie konieczności doprawiamy ,
Smacznego
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz