- 1 jogurt naturalny(ja użyłam bio)
- 1-2 łyżki mleka kokosowego
- kilka truskawek
- 1-2 łyżki mleka kokosowego
- kilka truskawek
- 1 banan
- kilka suszonych daktyli
- garść pestek z dyni
- 3 łyżki kaszy jaglanej ekspandowanej
- orzechy nerkowca
Płatki ( wsypałam do słoika) zalewamy gorącą wodą , przykrywamy i odstawiamy. Do miseczki przekładamy jogurt, mleko kokosowe i truskawki -wszystko blendujemy. Na płatki nakładamy jogurt i resztę składników. Gotowe.
- kilka suszonych daktyli
- garść pestek z dyni
- 3 łyżki kaszy jaglanej ekspandowanej
- orzechy nerkowca
Płatki ( wsypałam do słoika) zalewamy gorącą wodą , przykrywamy i odstawiamy. Do miseczki przekładamy jogurt, mleko kokosowe i truskawki -wszystko blendujemy. Na płatki nakładamy jogurt i resztę składników. Gotowe.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz