czwartek, 29 października 2015
Jaglanka na mleku owsianym i jarmużowe smoothie
Jaglanka :
- ok 50 g płatków jaglanych (użyłam bio )
- ok 400 ml mleka roślinnego (użyłam owsiane )
- 1/2 banana
- 1 śliwka
- kawałek ananasa
- 1/4 jabłka
- 2 daktyle
- 1 płaska łyżka siemienia lnianego
- kilka orzechów
- pestki słonecznika
- jagody goji
Płatki gotujemy na mleku około 5 min, przekładamy do miseczki i układamy owoce .
Smoothie:
- garść jarmużu
- 1 jabłko
- 1/2 banana
- kawałek ananasa
- 1/2 grejpfruta
- 1/2 cytryny
- 1 łyżeczka młodego jęczmienia
- woda
Wszystko blendujemy . Powstałe smoothie dekorujemy selerem naciowym .
Smacznego
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Łączna liczba wyświetleń
27,422
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz